A Carlota y Miki les regalaron una sesión de fotos.. llegaba Lluc y era el recuerdo perfecto junto a Fosca, una flat-coated retriever hermosisima.

Buscamos un lugar dónde Fosca pudiera correr y Lluc estuviera tranquilo. Eran los 2 que marcaban el ritmo de la sesión:) Lluc tiene 4 mesetes y me sorprendió de forma increible. La sesión duró unas 2h y, este pequeño campeón no emitió ni un minisonidito de queja. Al contrario! no paró de sonreir y observar todo lo que hacíamos. En cambió Fosca una cabra-loca-sirenita no paró ni un segundo corriendo, oliendo y chapoteando. Fue perfecto porque todos tuvieron sus ratitos mágicos de diversión.

Os dejo su historia.. esta vez conocerás de cerca como un perro, Fosca, vive la llegada de un bebé.. continúa leyendo es preciosisimo.

En palabras de Carlota (català)

La Fosca va néixer el 26-03-2015. Va arribar a la familia amb 3 mesos. Al poc ens vam casar i es va quedar, amb el «avis», fins que vam tornar del viatge i a partir d’aquell dia som inseparables!

Flat coated retriever negra

A principis d´any ens vam quedar embarassats! a l’inici creiem que la Fosca no se n’adonava del canvi. Però, poc a poc, el seu comportament amb mi va anar canviant, estava més mimosa, volia sempre estar aprop meu,… però el dia que més ens vam sorpendre va ser el dia del part.

Ella sabia perfectament que alguna cosa passava i, no em deixava sola en cap instant, simplement venia al meu costat durant les contraccions i recolsava el morro contra mi, Mirant-me amb una cara com de «t’entenc, t’estimo i tot anirá bé». Quan vam maxar cap a l’hospital ella es va quedar amb mirada trista mirant a la porta, a veure com anava tot…


retrato flat-coated retriever

Passats 3 dies vam anar cap a casa i la Fosca ens va rebre amb molta alegria, tenia una energia i uns nervis per veure’ns que ni es va adonar que hi havia una nova personeta entre nosaltres.
El Lluc va fer un gemec i és quan es va adonar que estava. Va voler olorar-lo i llepar-lo de forma molt delicada.

Les primeres nits la van portar boja, ella es despertava cada vegada que el Lluc feia cualsevol soroll. Si jo m’aixecava, ella m’acompanyava allà on fos, i mentre li donava el pit es quedava al meu costat mirant o estirada als meus peus.
Ara, per a ella, per fi les nits son tranquiles, ronca i fins tot! ja ni se n’adona quan el Lluc plora, però sempre està pendent de nosaltres i d’ell.


flat-coated retriever con palo en la boca


Descubre más desde Fotógrafo de mascotas Els Magnifics

Suscríbete ahora para seguir leyendo y obtener acceso al archivo completo.

Seguir leyendo